Home

 

LemboFoto is de hondenfotograaf te Beneden-Leeuwen.

Na een aantal jaren allround te hebben gewerkt, blijkt de passie van Marco Lemmers vooral te liggen in het fotograferen van (huis)dieren.
Deze fotograaf en hondenliefhebber kijkt zoals alleen fotografen dat doen. Hij ziet wat wij niet zien en legt dat vast met zijn camera. Deze site biedt een inkijkje in zijn huidige werk als hondenfotograaf te Beneden-Leeuwen.

 

 

Van je dierbare huisdieren en speciale momenten wil je natuurlijk ook bijzondere foto’s.  Zelfs in een tijdperk waarin iedereen met zijn mobiele telefoon foto’s kan maken, kom je er op bijzondere momenten achter dat je toch niet díe foto hebt die je eigenlijk had willen hebben.

LemboFoto biedt zowel buiten- als studiofotografie voor huisdieren. Allebei bedoeld om je portretten te geven die de individuele persoonlijkheid en eigenaardigheden van jouw huisdier weergeven.

 

 

We maken van een shoot graag een belevenis waar je met plezier aan terugdenkt als je naar je foto’s kijkt. Mocht je geïnteresseerd zijn in wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

LemboFoto is de hondenfotograaf te Beneden-Leeuwen, voor als je geen genoegen neemt met zomaar een kiekje.

Meer over LemboFoto

 

Onze eigen kleine clown en
dankbaar oefenobject, labrador Novi