LemboFoto

Dierenfotograaf

Fotografie door LemboFoto is laagdrempelig en toegankelijk. Als hondenliefhebber combineert Marco Lemmers zijn liefde voor fotografie en dieren in LemboFoto. Dé manier om ook anderen de vreugde te laten ervaren die hij heeft bij het vastleggen van de juiste blik op het goede moment. Hij geeft je de herinneringen in de vorm van een foto. LemboFoto is een hondenfotograaf vanuit passie, een hondenliefhebber pur sang. Wat niet uitsluit dat hij ook uw andere (huis)dieren kan vastleggen. Het gemak waarmee hij met de dieren omgaat is best bijzonder te noemen.

Wat en waar

LemboFoto biedt zowel buiten- als studiofotografie voor huisdieren, bedoeld om u portretten te geven die de individuele persoonlijkheid en eigenaardigheden van uw huisdier weergeven.

Of het nu gaat om een rustige wandeling door het bos, een onstuimige wandeling langs de Waal of koekjes vangen in de studio; we zullen de ervaring afstemmen op de persoonlijkheid van uw huisdier. Gevestigd in het mooie land van Maas en Waal, zijn we hier ook het meest actief.

De passie van Marco Lemmers is opgevallen bij een breed publiek. In deze regio wordt hij vaak gevraagd voor het maken van foto’s op locatie tot grote tevredenheid van zijn klantenkring.

De foto’s op de site zijn van lage resolutie. Wil je een foto in hoge resolutie voor eigen gebruik, neem dan gerust contact op. Foto’s die in opdracht gemaakt zijn worden aan de opdrachtgever verstrekt in hoge resolutie en in klein formaat met logo voor gebruik op social media.

LemboFoto werkt samen met gerenommeerde bedrijven, zoals:

  • FairyDogs Hotel
  • De Dalenshof
  • Fairydogs hondenschool
  • Dierspecialist Maas&Waal
  • Trimsalon Koosje
  • Dierenkliniek Rhenen
  • Dierenziekenhuis Veenendaal
  • Diergeneeskundig Centrum Maas&Waal

Studio

Voor portretten die de persoonlijkheid en eigenaardigheden van uw huisdier weergeven.

Outdoor

Of het nu gaat om een rustige wandeling door het bos of een onstuimige wandeling langs het water.

Events

Evenementen waar dieren een (grote) rol spelen, kunnen we verblijden met onze aanwezigheid.